ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | "Γεμίστε το Βενετόκλειο"

Ο Κολοσσός Ρόδου δίνει το Σάββατο (23/02) ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας και η ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το "Βενετόκλειο" και να στηρίξει τους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά.

Η προετοιμασία του Κολοσσού ενόψει της αναμέτρησης ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής (22/03), με τον κόουτς Βασίλη Φραγκιά να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ο Ντιέγκο Κάπελαν και Οράιον Άουτερμπριτζ θα παίξουν για πρώτη φορά στο "Βενετόκλειο", αφού έκαναν το ντεμπούτο τους στο Σ.Ε.Φ. στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα με το κάλεσμα στον κόσμο η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και για τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Αναλυτικά: "Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται αύριο και συγκεκριμένα από τις 14:00, στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου αύριο στο «Βενετόκλειο» κρίνεται αναγκαία, ώστε να βοηθήσει την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός να πάρει τη νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα