Κ.Α.Ο.Δ. | Μάρκοβιτς: "Εμείς την ψυχολογία, η Καβάλα την έδρα..."

Ο ΚΑΟΔ... ακροβατεί τη γραμμή του υποβιβασμού και θέλει να εκμεταλλευτεί την... κεκτημένη του ταχύτητα απ' τη νίκη με το Περιστέρι και να κάνει αποφασιστικό βήμα απέναντι στην Καβάλα (23/3, 16.00 ΕΤ-1) για την παραμονή τυο στην Α1, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να εξηγεί ότι οι Δραμινοί έχουν καλύτερη ψυχολογία, όμως η Ενωση
έχει την έδρα...

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εχει και ένα ιδιαίτερο χρώμα μια και είναι ένα γειτονικό ντέρμπι. Εμείς μετά την νίκη μας στον αγώνα με το Περιστέρι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με καλύτερη ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες αλλά περισσότερο για την Καβάλα που παίζει εντός έδρας. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε ωραία ατμόσφαιρα μια και θα υπάρχουν φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες".

Από τη μεριά του, ο Θόδωρής Ζάρας είπε: "Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και έτσι πέρα από την σημασία του από βαθμολογικής άποψης , έχει και ένα ιδιαίτερο χρώμα. Η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί πολύ μετά τις αλλαγές παικτών που έκανε. Εμείς πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για 40’ και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην νίκη που την χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε την θέση μας στην βαθμολογία".

Keywords
Τυχαία Θέματα