ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Ετοιμότητα και συγκέντρωση"

Ο Πανιώνιος θα φιλοξενηθεί από τον Πανελευσινιακό το Σάββατο (23/03) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του είναι να έχουν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας.

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς από τη στιγμή που θέλουμε να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας συνεχίζοντας, παράλληλα, να παίζουμε καλό μπάσκετ πάνω στις αρχές που δουλεύουμε στην προπόνηση. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που θα παλέψει με νύχια και με δόντια

κάθε παιχνίδι από εδώ και περά. έτσι και εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Για αυτό πρέπει να έχουμε πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας, να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα ώστε να καταφέρουμε τον στόχο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι", είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου ενόψει της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς ανέφερε: "Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι μαχητική και ειδικά στην έδρα της με τον κόσμο της στο πλευρό της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση ώστε πετύχουμε τον στόχο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα