ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Χωρίς Κουκουλά στην Αθήνα και το "ευχαριστώ" στον κόσμο

Με προορισμό την Αθήνα θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τρίτης (18:00) η αποστολή του Κολοσσού, εν όψει του δύσκολου αγώνα της Τετάρτης (16:00) κόντρα στον Πανελευσινιακό, με τον Βασίλη Φραγκιά να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Κουκουλά, αλλά τον Μασέ Ντουμπέ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του.

Οι Ροδίτες θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη-"ανάσα" με τον Ηλυσιακό, γνωρίζοντας βέβαια ότι η αποστολή τους θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής.

Το ντεμπούτο του στη "μάχη" της Ελευσίνας θα κάνει ο Μασέ Ντουμπέ, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Κολοσσό.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Παράλληλα, η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές ευχαρίστησαν θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου για την παρουσία του στο εντός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό, με τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος μίλησε και εκ μέρους των συμπαικτών του:

"Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και τον περιμένουμε ξανά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα