Κ.Α.Ο.Δ. | Μάρκοβιτς: «Να επιβάλλουμε το στυλ παιχνιδιού μας»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας (17/11, 16:00) μίλησε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς, που τόνισε πως ο ρυθμός θα είναι το "κλειδί" του αγώνα.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει οπωσδήποτε την νίκη. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε σε υψηλό ρυθμό ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Ικάρου, η όποια αποτελείται από έμπειρους Έλληνες παίκτες και νεαρούς Αμερικανούς με κίνητρο για διάκριση. Θα επιδιώξουμε να

επιβάλλουμε το στυλ παιχνιδιού μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που θα αποτελέσει και το κλειδί της αναμέτρησης», ήταν τα όσα είπε ο Νέναντ Μάρκοβιτς στο esake.gr.

Για τους παίκτες μίλησε ο Έντιν Μπαβτσιτς που συμπλήρωσε: «Άλλο ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, στο οποίο όλοι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή. Ο Ίκαρος θέλει τη νίκη, έχει καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι 40' για να πετύχουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα