ΝΟΤΟΣ | «Η ομάδα θα ανέβει ακόμα περισσότερο»

Ο Γιώργος Μυλωνάκης μίλησε για τον τραυματισμό που πέρασε και την επιστροφή του στο παρκέ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην πορεία του Ηροδότου στη Γ' Εθνική.

Ο άσος του Ηροδότου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Για τον τραυματισμό του και την επιστροφή του στο παρκέ είπε: “Είμαι στους 2 μήνες αυτή την στιγμή και πιστεύω ότι με τη καινούργια χρονιά θα μπω σιγά σιγά στις προπονήσεις έχοντας κάνει ένα μήνα φυσικοθεραπείες. Το να βλέπω την ομάδα από έξω και ξέροντας ότι δε μπορώ να συνεισφέρω αυτά που μπορώ είναι λιγάκι δύσκολο. Αλλά από την αρχή της προετοιμασίας είχα

κάποια “θεματάκια” με τραυματισμούς, μη μπορώντας έτσι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έστω και για μια εβδομάδα. Έτσι τώρα και αφού έχω κάτσει έξω αρκετό διάστημα αυτό που μπορώ να κάνω είναι να έχω υπομονή και να επιστρέψω δυνατότερος σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα δήλωσε: ”Η ομάδα έδειχνε από τα φιλικά ότι θα πάει καλά στο πρωτάθλημα αλλά είχε την ατυχία να έχει δύο δύσκολους αγώνες στην αρχή. Ήταν θέμα χρόνου να κάνει την πρώτη της νίκη γιατί παρότι ξεκίνησε με 0-2 νίκες τα παιδιά ήταν σε καλή ψυχολογία και έβγαζαν αυτό που μπορούσαν μέσα στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όλα πήγαν καλά. Τα παιδιά μπήκαν δυνατά από την αρχή δείχνοντας ποσό πολύ θελαν την πρώτη νίκη”.

Για τους επόμενους αγώνες ανέφερε: ”Από άδω και πέρα πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει ακόμα περισσότερο και θα κάνει τις νίκες που χρειάζονται για να μείνει κατηγορία. Έχει όμως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά με τον Φάρο που είναι μέσα στις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ότι μπορέσει να πάρει από αυτό το παιχνίδι μόνο όφελος θα έχει”.

Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο του Ηροδότου: “Θα πρέπει πάντως να αναφέρω και την παρουσία του κόσμου φέτος στο ανακαινισμένο “Μέλινα Μερκούρη” καθώς στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα στην έδρα της ο κόσμος γέμισε το κλειστό και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα