Κ.Α.Ο.Δ. | Μάρκοβιτς: "Δεν είχαμε ποτέ τον έλεγχο του ρυθμού"

Ο ΚΑΟΔ Δράμας γνώρισε την ήττα στη Χαλκίδα από τον Ικαρο, με τον Μάρκοβιτς να τονίζει πως παρά το γεγονός πως η ομάδα του πήρε τα ριμπάουντ, δεν έλεγξε ποτέ τον ρυθμό του παιχνιδιού.

"Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Ίκαρο και στον κόουτς Καλαφατάκη. Συνολικά θα έλεγα ότι παίξαμε μόνο 8 λεπτά καλού μπάσκετ, δηλαδή δύο σε κάθε περίοδο. Σίγουρα η διαφορά στις ασίστ και στα ποσοστά δείχνει ότι ο Ίκαρος ήταν καλύτερος. Έστω κι αν ελέγξαμε

τα ριμπάουντ δεν είχαμε ποτέ τον έλεγχο του ρυθμού. Κάναμε πολλά λάθη, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ για να σταματήσουμε τους αιφνδιασμούς των αντιπάλων. Ήταν ένα κακό ματς για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε καλύτεροι απέναντι στον Κολοσσό", ήτα τα λόγια του προπονητή του ΚΑΟΔ.

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκολα Μάρκοβιτς είπε: "Συγχαρητήρια στον Ίκαρο έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν τη νίκη. Εμείς στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να παίξουμε καλη άμυνα κι έτσι δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Τώρα πρέπει άμεσα να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να προετοιμαστούμε για το επόμενο με τον Κολοσσό".

Keywords
Τυχαία Θέματα