Κ.Α.Ο.Δ. | Κέβιν ο... εκτελεστής!

Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να στερήθηκε ποιότητας λόγω των οικονομικών δυσκολιών που βιώνουν οι περισσότερες ομάδες όμως ανέδειξε για ακόμα μία χρόνια αρκετά «λαβράκια». Ένα από αυτά και ο Κέβιν Πάλμερ του ΚΑΟΔ.


Ο Αμερικανός φόργουορντ με συμβόλαιο που δεν ξεπερνούσε τα 32.000 δολάρια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κατά την διάρκεια της σεζόν και δίκαια συμπεριλαμβάνεται στους MVP της κανονικής περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Για τον Πάλμερ,

που την σεζόν 2010-2011 έκανε ένα μικρό πέρασμα από το NBA και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη στην μικρή έως τώρα –εκτός Αμερικής- καριέρα του. Κάτι στο οποίο συνηγορούν και οι αριθμοί του που κινήθηκαν σε διψήφια νούμερα. Ο 26χρονος φόργουορντ τελείωσε την σεζόν με 12.7 πόντους ανά παιχνίδι με 50% στα δίποντα, ενώ «κατέβαζε» 8.3 ριμπάουντ και «έκλεβε» 2.4 φορές την μπάλα από τους αντιπάλους του, στα 29 λεπτά που βρισκόταν κατά μέσο όρο στο παρκέ. Εκτοξεύοντας έτσι την αξιολόγησή του στο 18.6 ανά αγώνα, με αποκορύφωμα το 48 που πέτυχε κόντρα στον Κολοσσό την 22η αγωνιστική σε ένα ματς που σημείωσε 25 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ. Παρόμοια εμφάνιση πραγματοποίησε και απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό όπου κατάφερε να σκοράρει 29 πόντους και να «κατεβάσει» 15 ριμπάουντ. Ένα ακόμη στατιστικό ρεκόρ του Πάλμερ για την φετινή σεζόν ήταν και τα οχτώ νταμπλ-νταμπλ που σημείωσε στα 26 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Για τον απόφοιτο του Τέξας το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «καυτό» καθώς το όνομα του έχει προστεθεί στις λίστες αρκετών GM της Ευρώπης ενώ επιθυμία του ίδιου παραμένει η επιστροφή στον μαγικό κόσμο του NBA. Σε περίπτωση βέβαια που δεν καταφέρει να κερδίσει ένα συμβόλαιο είτε εκεί, είτε στην D-League τότε δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο επιστροφής για δεύτερη φορά στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα