ΙΤΑΛΙΑ | "Ψάχνεται" για ψηλό η Καντού

Ο τραυματισμός του Μάρκο Σκέκιτς στο γόνατο θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για ακόμη μερικές εβδομάδες, με αποτέλεσμα η Καντού να αναζητά πλέον ψηλό προκειμένου να καλύψει προσωρινά το κενό του Βόσνιου σέντερ.

Σοβαρότερος απ' ό,τι αρχικά φαινόταν αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μάρκο Σκέκιτς από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αφού δεν έχει αναρρώσει ακόμη και θα χρειαστεί περισσότερες εβδομάδες ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ετσι, η Καντού επεξεργάζεται τις εναλλακτικές

λύσεις που έχει, ώστε να καλύψει το κενό του Σκέκιτς στο ρόστερ της ομάδας, οι οποίες είναι τρεις...

Σε πρώτη φάση, έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον "μπαρουτοκαπνισμένο" Ντένις Μαρκονάτο για εκ νέου συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η ομάδα του Τριντσιέρι δεν διατήρησε στη σύνθεσή της τον 37χρονο Ιταλό "γίγαντα", που αυτή την περίοδο συμμετέχει στην προετοιμασία της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο απ' ό,τι φαίνεται είναι πολύ πιθανόν να της χρησιμεύσει και πάλι...

Η δεύτερη επιλογή είναι να κινηθεί για την απόκτηση ενός κοινωτικού, θα υπογράψει με ολιγόμηνο συμβόλαιο, μέχρις ότου επιστρέψει ο Σκέκιτς στα παρκέ.

Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική έχει να κάνει με τον Ποβίλας Τσούκινας, τον Λιθουανό σέντερ που αγωνιζόταν στην Καντού την περασμένη σεζόν και προπονείται με την ομάδα, αν και το πιθανότερο ενδεχόμενο ήταν να μην συνέχιζε υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τριντσιέρι. Ομως, ο τραυματισμός του Σκέκιτς έκανε τους αθρώπους της Καντού να επανεξετάζουν την περίπτωσή του.

Ετσι, ο Αντρέα Τριντσιέρι σε συνεργασία με τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας θα αποφανθούν μέσα στις επόμενες ημέρες ποιά από τις τρεις εναλλακτικές θα πάρει σάρκα και οστά, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Σκέκιτς...

Keywords
Τυχαία Θέματα