ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Αγαδάκος: "Υγεία για μία καλή σεζόν"

Ο Ικαρος ξεκίνησε την Πέμπτη (23/8) την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Λάζαρος Αγαδάκος - ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Καλλιθέας για τρίτη συνεχή χρονιά - και ο "νέος" Βασίλης Σίμτσακ μίλησαν για το ξεκίνημα της ομάδας τους.

"Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω σε μια ομάδα πρότυπο, όπως ο Ίκαρος. Από κει και πέρα, το πρώτο πράγμα που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε την υγεία μας και στην διάρκεια της σεζόν να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα τραυματισμών.

Αν αυτό συμβεί, θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν, αν και από την πρώτη μέρα θα δουλέψουμε πολύ σοβαρά και συγκεντρωμένα, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε κάθε αναποδιά που θα παρουσιαστεί", δήλωσε ο Λάζαρος Αγαδάκος στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Ικάρου. Ο Αγαδάκος, αρχηγός της ομάδας της Καλλιθέας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον Ικαρο, καθώς απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ σημείωσε πως "ξεκινάμε τη δουλειά με μεγάλη διάθεση, καθώς στον Ίκαρο οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν παίκτη, ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Με τον κόουτς Πρίφτη έχω συνεργαστεί τα δύο προηγούμενα χρόνια και ξέρω ότι είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητή. Θα προσπαθήσουμε στην προετοιμασία να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του, ώστε να θέσουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα