ΙΤΑΛΙΑ | "Λαβράκια" από Summer League βρήκε η Μπιέλα

Δίχτυα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ρίξει η Μπιέλα, η οποία αναζητά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στα Summer League και μάλιστα εξετάζει ήδη δύο παίκτες, τους Τζουλιάν Μαβούνγκα και Ράσελ Ρόμπινσον, που έχουν αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας...

Μεθοδικά και με τη δέουσα προσοχή συνεχίζουν οι ιθύνοντες της Μπιέλα την εμπλούτιση και ενίσχυση του ρόστερ για τη νέα

σεζόν. Ετσι, μετά την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γκόραν Γιούρακ και την απόκτηση του Νεμάνια Γιαραμάζ, έχει ήδη εντοπίσει τους επόμενους δύο στόχους, τους οποίους έχουν παρακολουθήσει στα Summer League του Ορλάντο και της Φλόριντα.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, πρόκειται για τους Τζουλιάν Μαβούνγκα και Ράσελ Ρόμπινσον, που αμφότεροι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Μπιέλα.

Ο μεν Ρόμπινσον αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ και προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, μετρώντας 13,4 πόντους, 3,2 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο δε Μαβούνγκα είναι φόργουορντ και μόλις ολοκλήρωσε την κολλεγιακή του καριέρα στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατάγεται από την Ζιμπάμπουε, ωστόσο σε περίπτωση που αποκτηθεί από την Μπιέλα θα έχει τη δυνατότητα να μην πιάνει θέση ξένου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός των προσεχών ημερών να υπάρξει επίσημη κρούση από την Μπιέλα για την απόκτηση των δύο παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα