Δημητρέλος: Τέλος Ιουλίου θα έχουμε σωθεί

15:22 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να πετύχει την οικονομική της εξυγίανση στο τέλος Ιουλίου ξεπερνώντας τα πολλά προβλήματα που έχει, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε στη ΝOVA:

«Αισιοδοξία πάντα υπάρχει. Είμαστε σε διαδικασία συνεννοήσεων ώστε να πετύχουμε την οικονομική μας επιβίωση. Σε καλό δρόμο είμαστε και πιστεύουμε τέλος Ιουλίου

θα το έχουμε πετύχει. Μετά να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στον επόμενο στόχο που είναι η δημιουργία μιας αξιόμαχης και ανταγωνιστικής ομάδας. Με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές κυρίως, για να δούμε τους στόχους μας από την επόμενη σεζόν». Όσον αφορά το αποτέλεσμα της κλήρωσης και το γεγονός ότι αργούν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό (10η αγωνιστική) και Παναθηναϊκό (9η αγωνιστική) δήλωσε:

«Για μας όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι. Σε όλα τα παιχνίδια τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ίσως το γεγονός ότι τα ντέρμπι με ΠΑΟ και Ολυμπιακό είναι πιο αργά θα μας βοηθήσουν να μονταριστούμε καλύτερα. Γενικά όμως μας απασχολούν το ίδιο όλα τα παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα