ΙΤΑΛΙΑ | Αμερικάνικα "ραντάρ" για Χρυσικόπουλο!

Η Μπιέλα έχει ένα μεγάλο όνειρο για το προσεχές καλοκαίρι. Να δει τον Λίνο Χρυσικόπουλο να παίζει και πάλι μπάσκετ για λογαριασμό της. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, τον Ελληνα άσο βολιδοσκοπούν Αμερικάνοι σκάουτερς!

Η Μπιέλα έχει ήδη θέσει τις βασικές δύο προτεραιότητές της εν όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου. Και αυτές δεν είναι άλλες από την παραμονή του Γκόραν Γιούρακ στη σύνθεσή της, αλλά και την επιστροφή του Λίνου Χρυσικόπουλου στα παρκέ!

Με

τον πολύπειρο Σλοβένο φόργουορντ -και πρώην "ερυθρόλευκο"- η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την παραμονή του, με τους ιθύνοντες να θεωρούν επιβεβλημένη την παρουσία του λόγω της μεγάλης του εμπειρίας.

Ο πρωταρχικός στόχος της Μπιέλα, ωστόσο, είναι να δει τον Λίνο Χρυσικόπουλο να αγωνίζεται ξανά, έπειτα από τον σοβαρότατο τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά από τον ταλαντούχο Ελληνα γκαρντ-φόργουορντ και αναμένουν να επανέλθει μετά την καταστροφική γι' αυτόν χρονιά, λόγω της πελματιαίας απονευρωσίτιδας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι θεωρούν πως ο Χρυσικόπουλος -που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για την αποθεραπεία του- μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη-"κλειδί" για την προσεχή σεζόν!

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Μάρκο Ατριπάλντι, τον Λίνο Χρυσικόπουλο παρακολουθούν Αμερικάνοι σκάουτερς, οι οποίοι ρωτούν πότε θα... πατήσει ξανά παρκέ!

"Γύρω στις 10 Ιουνίου θα ξέρει (σ.σ. ο Χρυσικόπουλος) πότε θα επιστρέψει στη δράση. Πρόσφατα πολλοί Αμερικανοί σκάουτερ μας ρώτησαν για τον Λίνο. Θέλουν να τον δουν να παίζει", υποστήριξε ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπιέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα