ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Χατζής: "Καταθέσαμε την ψυχή μας..."

Ο Ηλυσιακός ήταν ο μεγάλος νικητής της τελευταίας αγωνιστικής της Α1, καθώς παρόλο που ηττήθηκε από το Περιστέρι κέρδισε την παραμονή του στην κατηγορια και ο Νίκος Χατζής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχο της ομάδας του.

"Σήμερα είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας έπειτα από μια πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Η ομάδα μας δεν άξιζε να έρθει να παίξει στο τελευταίο παιχνίδι την σωτηρία της, μέσα από πολλά προβλήματα που είχαμε όμως, τα καταφέραμε. Ξέραμε πως θα

είχαμε απέναντι μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που θα έκανε τα πάντα για να πάρει τη νίκη. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και καταθέσαμε ψυχή και με λίγη τύχη παραπάνω τα καταφέραμε", δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ηλυσιακού ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Συγχαρητήρια και στους παίκτες Περιστερίου, έκαναν και αυτοί μεγάλη προσπάθεια, το ίδιο κάναμε και εμείς παρά το πολλά προβλήματα που είχαμε. Συγχαρητήρια στον καινούργιο προπονητή καθώς σε 10-15 μέρες που ήταν στην ομάδα έδωσε άλλη πνοή, καταφέραμε να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια και να τα παίξουμε όλα για όλα. Και ευτυχώς τα καταφέραμε".

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζής παρατήρησε πως "τις τρεις από τις τέσσερις σεζόν σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Ο πρόεδρος στάθηκε και φέτος όσο μπορούσε δίπλα μας. Όσο για το εάν θα παίξω του χρόνου, δεν σκέφτομαι να σταματήσω, θέλω να συνεχίσω αφού με βαστάνε τα πόδια μου, συνεχίζω..."

Keywords
Τυχαία Θέματα