ΠΑΟΚ | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "3 on 3" (pics)

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/5) το τουρνουά "3 on 3" που συνδιοργάνωσαν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το PAOK Junior Basketball Program, η ΕΟΚ και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στη δεύτερη και τελευταία ημέρα του "3 on

3", αναδείχθηκαν και οι νικήτριες ομάδες, όπως επίσης και οι νικητές σε βολές και τρίποντα. Οι απονομές έγιναν από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Σωκράτη Δωρή, τον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο, τον σύμβουλο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Πόλυ Κατσιώρα και τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη Ηλία Ίγγλις.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους -μέσω του δελτίου Τύπου της εκδήλωσης- στον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη κ.Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και σε όλους τους συνεργάτες του, όπως επίσης και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εξαιρετική συνεργασία και την συνεισφορά τους στη διοργάνωση του "3 on 3". Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή και των εταιριών που στάθηκαν αρωγοί και χορηγοί στο "3 on 3", η εταιρία τηλεπικοινωνιών Cyta, η εταιρία αθλητικών ειδών PEAK, η Garden HomeΤσακιρίδης, η EXPOSYSTEM και οι κατασκηνώσεις Yuppi Camp.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την δεύτερη ημέρα του "3 on 3" στο σχετικό photo gallery στο www.paokbc.gr αλλά και στην ιστοσελίδα του PAOK Junior Basketball Program (www.paokbc-academies.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα