ΓΥΝΑΙΚΕΣ | Στον τελικό της Ευρωλίγκας Εκατερίνμπουργκ και Φενέρ

Η οικοδέσποινα του Final-8 της Ευρωλίγκας Γυναικών, η Εκατερίνμπουργκ έφτασε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στη νίκη απέναντι στην Μπουρζ με 73-44 και έτσι προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Το εισιτήριό της για τον τελικό τσέκαρε και η Φενερμπαχτσέ που επικράτησε με 68-56 της Κόζιτσε.

Η Μπουρζ κατάφερε να αντισταθεί στον ρυθμό των γηπεδούχων κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά μετέπειτα οι παίκτριες της Εκατερίνμπουργκ έστησαν "πάρτι" και έφτασαν άνετα στην επικράτηση, όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Η Εκατερίνμπουργκ

εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας για κορυφαίες τις Πάρκερ και Ταουράσι με 24 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από την γαλλική Μπουρζ, η οποία αγωνίζεται χωρίς την Στέλλα Καλτσίδου λόγω του τραυματισμού της Ελληνίδας παίκτριας, ξεχώρισε η Κόλεμαν με 13 πόντους.

Η Φενερμπαχτσέ ήταν το φαβορί απέναντι στην Κόζιτσε, αλλά για να φτάσει στη νίκη και στην πρόκρισή της στον τελικό δυσκολεύτηκε. Η τουρκική ομάδα παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην επικίνδυνη Κόζιτσε κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και πήρε τελικά τη νίκη με 68-56. Ο μεγάλος τελικός της Ευρωλίγκας θα γίνει την Κυριακή (24/03) με τις Εκατερίνμπουργκ και Φενερμπαχτσέ να διεκδικούν το τρόπαιο, ενώ στον μικρό τελικό θα αναμετρηθούν οι Μπουρζ με την Κόζιτσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα