ΓΥΝΑΙΚΕΣ | Νυσταζάκη: "Θα ανέβουμε στην Α2"

Την άποψη ότι η γυναικεία ομάδα του Ηροδότου θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στην Α2 μέσω των αγώνων μπαράζ, εξέφρασε η Καλλιόπη Νυσταζάκη μιλώντας στην εφημερίδα "Πατρίς".

Το συγκρότημα της Δάφνης Σταυρακάκη κατέκτησε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα και τώρα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην δεύτερη κατηγορία Γυναικών, ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας, με την Ελληνίδα παίκτρια να έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Για την τελική σειρά κόντρα στον ΟΑΧ, στην οποία βρέθηκαν να χάνουν με 2-0,

αλλά έκαναν την ανατροπή: "Δεν ξεκινήσαμε καλά τους τελικούς και μοιραία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Ήμασταν νωθρές και δεν δώσαμε αυτό που μπορούσαμε. Το σημείο που δείξαμε ότι έχουμε ζωή ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο του δεύτερου τελικού. Μας βοήθησε ψυχολογικά να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη πίστη τα επόμενα ματς. Πεισμώσαμε και σε συνδυασμό με τη δουλειά στις προπονήσεις βγάλαμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια".

Για το 3-0 που έκανε, στη συνέχεια, ο Ηρόδοτος: "Το τρίτο παιχνίδι ήταν το πιο καθοριστικό, γιατί ξέραμε ότι δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Μετά όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά. Χωρίς αμφιβολία υπερέχουμε σε εμπειρία και ικανότητες από τη νεανική ομάδα του ΟΑΧ και δεν γινόταν να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα".

Για τα μπαράζ ανόδου: "Ξέρουμε ότι μας περιμένουν πολύ πιο δύσκολα ματς. Το κίνητρο όμως είναι μεγάλο και το καλό είναι ότι έχουμε παραστάσεις από τέτοια παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως στα τελευταία ματς με τον ΟΑΧ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για το γεγονός πως συνδυάζει τον αθλητισμό με τη μητρότητα (έχει τρία παιδιά): "Προσπαθώ να προσφέρω στην ομάδα, όσο μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχω τη διάθεση. Μακάρι όλα να πάνε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα