NBA | Συνεχίζει στο "τιμόνι" των Νικς ο Γούντσον!

Τον περασμένο Μάρτιο ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή, μετά την απόλυση του Μάικ Ντ' Αντόνι. Και απ' ό,τι φαίνεται ο Μάικ Γούντσον κέρδισε -παρά τις φήμες για αντικατάστασή του- την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων των Νιου Γιορκ Νικς, αφού θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο τους, υπογράφοντας μάλιστα πολυετές συμβόλαιο!

Η ακριβής διάρκεια του νέου συμβολαίου του Μάικ Γούντσον με τους Νικς δεν έγινε γνωστή, ωστόσο το γεγονός ότι υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας σημαίνει

ότι έχει -τουλάχιστον- κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της νεοϋορκέζικης ομάδας.

Και φυσικά η φημολογία περί αναζήτησης καινούργιου τεχνικού για το "τιμόνι" των Νικς -αναφέροντας μέχρι και τον Φιλ Τζάκσον ως πιθανό νέο χεντ κόουτς- πήγε... περίπατο, έπειτα από την οριστικοποίηση της παραμονής του Γούντσον!

Ο 54χρονος προπονητής ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 18-6, από τη στιγμή δηλαδή που προήχθη σε πρώτο προπονητή, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ντ' Αντόνι, στις 14 Μαρτίου. Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ έπεσε πάνω στους ισχυρούς Χιτ και συνάμα με τις σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα του, αποκλείστηκε από τη συνέχεια με 4 ήττες και 1 νίκη.

Η θητεία στους Νικς αποτελεί τη δεύτερη του Μάικ Γούντσον ως πρώτος προπονητής, μιας και καθοδηγούσε από το 2004 μέχρι και το 2010 τους Ατλάντα Χοκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα