ΜΠΙΛΜΠΑΟ | Δάκρυσε ο Μπάνιτς στο "αντίο"

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε ο Μάρκο Μπάνιτς την αγαπημένη του Μπιλμπάο και τους οπαδούς της, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Ααρον Τζάκσον στην αποχώρησή του εμφανίστηκε φορώντας μπλούζα της ποδοσφαιρικής Μπιλμπάο!

Οταν μιλάμε για μπάσκετ, επτά χρόνια δεν είναι καθόλου λίγα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι περίπου μισή... μπασκετική ζωή! Και αυτή τη ζωή ο Μάρκο Μπάνιτς την πέρασε στην Βασκονία τιμώντας τη φανέλα της Μπιλμπάο τα τελευταία επτά ολόκληρα χρόνια! Ωστόσο,

όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Εφτασε λοιπόν και η ώρα που ο Μάρκο Μπάνιτς είπε το "αντίο" στους φίλους της ομάδας προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Και το έκανε με δάκρυα στα μάτια, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας έτσι τι σημαίνει γι' αυτόν η Μπιλμπάο.

Ο Ααρον Τζάκσον, απ' την άλλη, φρόντισε να φανερώσει κι εκείνος με τη σειράτου την αγάπη του προς την ομάδα και τους οπαδούς της. Πώς; Κατά την αποχώρησή του στο αεροδρόμιο φορούσε μπλούζα της ποδοσφαιρικής Μπιλμπάο, αποχαιρετώντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την Βασκονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα