ΓΕΡΜΑΝΙΑ | Ισοφάρισε η Ουλμ!

Ακατάλληλος για... καρδιακούς ήταν ο τέταρτος ημιτελικός ανάμεσα στην Ουλμ και την Ολντενμπουργκ, με τους γηπεδούχους να στέλνουν τη σειρά σε πέμπτο ματς επικρατώντας στο "νήμα" με 81-79!

Οπως και οι προηγούμενες αναμετρήσεις της μεταξύ τους σειράς, Ουλμ και Ολντενμπουργκ... μοίρασαν ξανά εγκεφαλικά αφού το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια κρεμόταν από μία κλωστή! Ωστόσο, τα "Σπουργίτια" που βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο στο τέλος παρουσιάστηκαν ψυχραιμότερα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και πλέον τα πάντα θα κριθούν στον πέμπτο ημιτελικό στην

έδρα της Ολντενμπουργκ, με το νικητή να "σφραγίζει" το ένα απ' τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού του γερμανικού πρωταθλήματος!

Η Ουλμ είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Κίτον Νάνκιβιλ ο οποίος σταμάτησε στους 15 πόντους, ενώ κατέβασε και 7 ριμπάουντ, αλλά και τους Τζον Μπράιαντ και Αλαν Ρέι που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος, με τον πρώτο μάλιστα να μαζεύει και 10 "σκουπίδια". Υπερπολύτιμες ήταν και οι λύσεις που έδωσαν οι Λανς Τζέτερ (10π., 8 ριμπ., 7 ασίστ) και Στίβεν Εστερκαμπ (10π.).

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζούλιους Τζένκινς έπαιζε... μόνος του φορτώνοντας το καλάθι της Ουλμ με 29 πόντους, ωστόσο ούτε οι βοήθεια από τον Ανταμ Τσαμπ (14π.) ήταν αρκετή για την Ολντεμπουργκ...

Keywords
Τυχαία Θέματα