ΝΟΤΟΣ | Νίκη Αμαρουσίου: Περιμένει τους Κυπριτζόγλου, Δέλλιο...

Η Νίκη Αμαρουσίου προχωρά με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ετσι, μετά την παραμονή του Μιχάλη Ραχωβίτσα στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Μίλος Παβλίσεβιτς, η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε πρόταση ανανέωσης στους Παντελή Κυπριτζόγλου και Γιώργο Δέλλιο.

Οι έμπειροι φόργουορντ ήταν απ' τους κομβικότερους παίκτες στην εξαιρετική πορεία της Νίκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο κόουτς Ραχωβίτσας με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Χουχουλή τους θέλουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Οι διοικούντες της Νίκης Αμαρουσίου πρότειναν

στους Κυπριτζόγλου και Δέλλιο την ανανέωση του συμβολαίου τους με μειωμένες, ωστόσο, αποδοχές και αναμένουν την απάντησή τους μέχρι την προσεχή Τετάρτη (5/6).

Βέβαια, στις τάξεις των Αμαρουσιωτών υπάρχει αισιοδοξία ότι παρά το μικρό "ψαλίδι" στις αποδοχές τους, οι δύο παίκτες θα πουν το "ναι" και θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Νίκης, αφού οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι οι Κυπριτζόγλου και Δέλλιος θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι στους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς που διανύουμε έχουν εξοφληθεί στο έπακρο (σ.σ. ο πρώτος έχει λάβει 20 στους 20 μισθούς, ενώ ο δεύτερος 10 στους 10).

Keywords
Τυχαία Θέματα