Φλεβαράκης: "Το Μαρούσι δεν τα παρατάει"

"Ήταν ένα ματς που είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Παίζαμε με μία ομάδα, που την τελευταία τελευταία στιγμή απέκτησε ελλείψεις. Εμείς δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ποιες χημείες και ποιες αντιδράσεις. Ό,τι έγινε σήμερα, όση εκτίμηση κι αν έχω στα παιδιά του Αμαρουσίου, αυτό επηρεάζει τους διαιτητές. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, γιατί καταλαβαίνω τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το Μαρούσι", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ηλυσιακού που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Το τέλος του αγώνα τούς βρήκε όπως τους βρήκε.

Όπως ο Γκαγκαλούδης, που εκτιμώ ιδιαίτερα για την καριέρα που έχει κάνει, αλλά έχασε την ψυχραιμία του. Συγχαρητήρια και στους δύο. Το Μαρούσι δεν τα παρατάει ποτέ. Ποτέ δεν παραδίνεται το Μαρούσι. Έχει αξιοπρέπεια. Προσπαθεί να οργανωθεί και να παίξει. Συγχαρητήρια και στους παίκτες και στους προπονητές".

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του ο Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε: "Εμείς είμαστε ομάδα που άρχισε με χαμηλά δεδομένα, στην πορεία έχουμε χάσει παίκτες, έχει φύγει ο καλύτερός μας, ο Χολ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Χάρντινγκ. Είμαι χαρούμενος που και φέτος παρά τις συνθήκες η ομάδα δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Πρέπει, όμως, να δούμε ποιο μπορεί να είναι το μέλλον".
Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Βαγγέλης Μπέμπης που έκανε το ντεμπούτο του στα παρκέ της Α1: "Πολλοί έχουν δυσκολευτεί σε αυτή την έδρα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα