Λινάρδος: "Το Μαρούσι έχει τελειώσει για μένα..."

"Αν νικούσαμε, θα είχαμε ανατρέψει όλα τα δεδομένα του μπάσκετ. Δεν μπορούσαμε να νικήσουμε χωρίς προπόνηση. Μπήκαμε την Πέμπτη στο γήπεδο. Δεν ξέραμε τι γίνεται, ποιοί είναι στην ομάδα. Δεν ήταν ούτε η διοίκηση εδώ, ούτε φίλαθλοι, αφού δεν σφραγίστηκαν τα εισιτήρια. Το ΔΝΤ έχει βυθίσει την Ελλάδα και φυσικά το Μαρούσι. Το Μαρούσι έχει τελειώσει

για μένα. Ο,τι και να κάνουν τα παιδιά, την ψυχή τους να δώσουν, δεν υπάρχει μέλλον στην Α1", δήλωσε αρχικά ο Νίκος Λινάρδος και συμπλήρωσε: "Δεν ξέρω αν θα μείνω ως το τέλος της εβδομάδας. Μένω γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Αυτή η ομάδα έβγαλε παίκτες, προπονητές. Τώρα δεν έχει μέλλον, παρόλα αυτά παλέψαμε. Μετά ήρθαν τα λάθη τα δικά μου και του Γιάννη, που εκνευρίστηκε. Εύχομαι κανείς να μην αποκτήσει τα χρέη που έχει η ομάδα. Το Μαρούσι έχει πέσει εδώ και καιρό. Χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα".

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Τσόντζος είπε: "Για ακόμη μία φορά αποδείξαμε τις δυνατότητές μας. Για ακόμη μία φορά μάς μένει το παράπονο. Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα