ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | "Ζωγραφιώτης" ο Καμπερίδης!

Το... σήριαλ του Μιχάλη Καμπερίδη έφτασε στο τέλος του, με τον Φιλαθλητικό να κάνει το "κόλπο γκρόσο", να τα βρίσκει σε όλα με τον Μανδραϊκό και να κάνει δικό του τον εξαιρετικά ταλαντούχο διεθνή φόργουορντ-σέντερ κλέβοντάς τον μέσα απ' τα χέρια της ΑΕΚ!

Παρότι η μεταγραφή του Καμπερίδη στην Ενωση έμοιαζε τελειωμένη, εν τέλει η ομάδα του Ζωγράφου δεν είχε παρατήσει την περίπτωση... Κατάφερε να μπει "σφήνα", έπεισε τον παίκτη να συνεχίσει να φορά τα "κόκκινα", συμφώνησε με τον Μανδραϊκό για την πώλησή του και πραγματοποίησε

μία απ' τις μεγαλύτερες ανατροπές του καλοκαιριού!

Βέβαια, η απόφαση ήταν καθαρά του 19χρονου διεθνούς φόργουορντ-σέντερ... Ο Καμπερίδης "ζύγισε" τις καταστάσεις και σκέφτηκε ότι θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει στον Φιλαθλητικό προκειμένου να προσθέσει στην πλάτη του ακόμη μία "γεμάτη" σεζόν, αλλά και ακόμη περισσότερες εμπειρίες προτού κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του... Ουσιαστικά προτίμησε να πει το "ναι" στην ομάδα του Τάκη Ζήβα ούτως ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να "ψηθεί" ακόμη περισσότερο και όχι να... πέσει από φέτος στα βαθιά και να μετακινηθεί στην ΑΕΚ.

Ετσι, η διοίκηση του Φιλαθλητικού -που κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και καιροφυλακτούσε για να "χτυπήσει" την κατάλληλη στιγμή- αγόρασε τον παίκτη από τον Μανδραϊκό (όπου και άνηκε μέχρι πρότινος ο Καμπερίδης) και πλέον ανήκει στον Φιλαθλητικό. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό την Πέμπτη (1/8) ο "Κάμπε" να βάλει και την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στου Ζωγράφου!

Keywords
Τυχαία Θέματα