"Άρπαξε" Σταμάτη

Η δεξαμενή ταλέντων του Πανιωνίου μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο αφού οι "κυανέρυθροι" δεν δίστασαν για ακόμα ένα καλοκαίρι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη με μεγάλη μεταπολιτική αξία. Ο λόγος για τον εκ των ηγετών (μαζί με τον Γιώργο Διαμαντάκο) της Εθνικής Εφήβων, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος αποχαιρετά την Ευρυάλη (Α' ΕΣΚΑΝΑ) για λογαριασμό του "Ιστορικού".

Ο βραχύσωμος κόμπο γκαρντ είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να μας… απασχολήσουν δεόντως

τα επόμενα χρόνια αφού το ταλέντο του είναι αξιοσημείωτο. Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχασε χρόνο και, παρά το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, φρόντισε να τον κάνει δικό της προσθέτοντας στη "μηχανή" της ακόμα έναν νεαρό παίκτη με λαμπρό μέλλον.

Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός του Δημήτρη Σταμάτη, οι "κυανέρυθροι" διαθέτουν τους Δημήτρη Αγραβάνη (Εθνική Νέων), αλλά και τους -επίσης διεθνείς με την Εφήβων- Βασίλη Τολιόπουλο και Αναστάση Σπυρόπουλο.

Στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, ο ύψους 1μ86 κόμπο γκαρντ είχε 12.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι όντας ο δεύτερος σκόρερ της "γαλανόλευκης" μετά τον Γιώργο Διαμαντάκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα