ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | Η ζωή χωρίς τον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκπλήρωσε πριν από μερικούς μήνες το όνειρό του, πηγαίνοντας στο ΝΒΑ, ενώ πλέον παρελθόν από τον Φιλαθλητικό αποτελεί και ο αδερφός του Θανάσης, που βρίσκεται ήδη στην Φιλαδέλφεια για να αγωνιστεί στο NBDL.

Η φετινή χρονιά είναι μεταβατική για το συγκρότημα του Ζωγράφου, που έχασε επίσης τους Νίκο Γκίκα, Χρήστο Σαλούστρο, Μπάμπη Σαμοθράκη, Βασίλη Γιαννουλάκο, Σταύρο Γεωργιάδη και Κώστα Ανδρεόπουλο, με τους Μιχάλη Καμπερίδη, Δημήτρη Χείλαρη

να αποτελούν τους... τελευταίους των Μοϊκανών...

Οι στόχοι έχουν αλλάξει και ειδικά μετά από την απώλεια του Θανάση Αντετοκούνμπο, μοναδικός στόχος που μπορεί να διεκδικήσει το νεανικό συγκρότημα του Τάκη Ζήβα δεν είνα παράι η παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οι περιφερειακοί Βαγγέλης Τζόλος, Χρήστος Λάκκας, Γιώργος Παπαδιονυσίου, Χρήστος Σκάνδαλος και Γιώργος Παπαδημητρίου αποτελούν τα βασικά "ατού", μαζί με τους ψηλούς Μιχάλη Καμπερίδη, Δημήτρη Χείλαρη, Γιώργο Μουρίκη και Άλφα Ντιαλλό.

Από πίσω έρχονται κι άλλα ταλαντούχα παιδιά (Πολιτόπουλος, Πρέκας, Χάλαρης, Παναγιώτου), καθώς ο Φιλαθλητικός δουλεύει σκληρά στις ακαδημίες του και αποτελεί μια ανεξάντλητη δεξαμενή ταλέντων. Η έλευση του Δημήτρη Τσαρουχά θα δώσει το περιφερειακό σουτ και εφόσον ο έμπειρος φόργουορντ βρεθεί σε καλή κατάσταση θα δώσει πολλές λύσεις.

Η επόμενη μέρα δεν είναι και τόσο εύκολη, όμως η αδιάκοπη προσπάθεια συνεχίζεται και στο ματς με τον Κόροιβο τα... μωρά του Τάκη Ζήβα θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη απέναντι στους πολύπειρους παίκτες του Βασίλη Νιπεργιάλη, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα πιο κρίσιμα παιχνίδια, κόντρα σε ομάδες με παρόμοιους στόχους...

Keywords
Τυχαία Θέματα