ΨΥΧΙΚΟ | Ρεμεντέλας: «Η αλλαγή προπονητή τούς δίνει ώθηση»

Το Ψυχικό δοκιμάζεται (23/11) στην Καβάλα απέναντι στην τοπική ομάδα και ο Γιώργος Ρεμεντέλας επισήμανε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α2.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει έναν εξαιρετικά ποιοτικό αντίπαλο, που η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητά της, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι αντίπαλοί μας θα θέλουν να αποδείξουν ότι κακώς βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία», είπε ο Γιώργος Ρεμεντέλας στη επίσημη ιστοσελίδα του Ψυχικού στο Facebook,

ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας από τον Γιάννη Τζήμα:

«Η αλλαγή προπονητή πάντα δίνει ώθηση όσον αφορά το κίνητρο που έχουν οι παίκτες και έτσι καλούμαστε να παίξουμε στην ουσία το δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρις στιγμής. Οι παίκτες μου, όμως, είναι έμπειροι, ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και στόχος μας είναι να καταθέσουμε το 100% των δυνάμεών μας και να χαρούμε ένα ακόμα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας».

Οσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας των βορείων προαστίων, οι παίκτες του Ψυχικού θα προπονηθούν για τελευταία φορά το μεσημέρι της Παρασκευής (22/11) και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Καβάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα