ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | "Τιμή μας που ο Τρινκιέρι αναλαμβάνει την Ελλάδα!"

Στην επιβεβαίωση ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι αναλαμβάνει τα ηνία της Εθνικής Ελλαδος προέβη με δηλώσεις της η πρόεδρος της Καντού, Αννα Κρεμασκόλι.

"Είμαστε περήφανοι και είναι τιμή μας που ο Αντρέα Τρινκιέρι επελέγη να είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρώπη. Τον υποστηρίξαμε και του δώσαμε τη δυνατότητα εκείνος

να έχει τον τελευταίο λόγο, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να προπονήσει τόσο εμάς, όσο και την Εθνική. Το μοντέλο ενός προπονητή που δουλεύει σε Εθνική ομάδα και σε σύλλογο δούλεψε καλά τα τελευταία χρόνια με τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην Ισπανία και τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι στην Ιταλία", υποστήριξε η πρόεδρος της ιταλικής ομάδας στην "Corriere di Como" για τον Τρινκέρι και την Εθνική Ελλάδος.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΟΚ, ώστε να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Τρινκιέρι στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος. Οι Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Λιμνιάτης και Ηλίας Καντζούρης αναμένεται να είναι οι συνεργάτες του Τρινκιέρι στον πάγκο της Εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα