Greeks Abroad | "Στοπ" Κουφού και Νάγκετς στους Κλίπερς!

Το "τρένο" των Κλίπερς σταμάτησε στο Ντένβερ, καθώς η παρέα του Κώστα Κουφού έβαλε τέλος στο ιστορικό σερί των 17 διαδοχικών νικών της ομάδας του Ντελ Νέγκρο, επικρατώντας με 92-78!

Οι Καλιφορνέζοι "έγραψαν" ιστορία, καθώς συμπλήρωσαν πέντε εβδομάδες χωρίς ήττα και έγιναν μόλις η τρίτη ομάδα στο ΝΒΑ που έμεινε αήττητη σε ένα μήνα! Ωστόσο, οι Νάγκετς είχαν... άγριες διαθέσεις και δεν άφησαν τους Κλίπερς να συνεχίσουν το τρομερό σερί τους!

Ο Κώστας Κουφός δεν εντυπωσίασε,

ωστόσο έβαλε κι εκείνος το λιθαράκι του στη μεγάλη νίκη του Ντένβερ, αφού για όσο αγωνίστηκε (22 λεπτά) είχε θετική παρουσία, σημειώνοντας 4 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Κορυφαίος για την ομάδα του Τζορτζ Καρλ, που για ακόμη μία βραδιά είχε για "όπλα" την επιθετική πολυφωνία και την εξαιρετική αμυντική λειτουργία, ήταν ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους, ενώ συνολικά πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό στο σκοράρισμα!

Στην αντίπερα όχθη, τα "βαριά" χαρτιά των Κλίπερς έμειναν στα "ρηχά", με τους Μπλέικ Γκρίφιν και Κρις Πολ να ολοκληρώνουν το ματς με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα