ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Παππάς: «Στόχος το μετάλλιο»

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και όπως κι ο Αντρέα Τρινκιέρι έβαλε ψηλά τον πήχη ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

«Είναι η πρώτη φορά που ξεκινάμε την προετοιμασία από την αρχή. Είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος, ωριμότερος και πιο συνειδητοποιημένος. Ήρθα εδώ έτοιμος να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις και τις προσδοκίες», είπε αρχικά ο τέως γκαρντ του Πανιωνίου και νυν του Παναθηναϊκού

και στη συνέχεια ρωτήθηκε για αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Εθνικής, αφού φέτος αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα από ό,τι την προηγούμενη φορά που είχε κληθεί:

«Το εάν θα έχω πιο ενεργό ρόλο θα φανεί αργότερα. Είμαι εδώ με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και σίγουρα τους καλύτερους της Ελλάδος και θέλω και εγώ όσο μπορώ να γίνω μέρος αυτής της ομάδας».

Ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε πως στόχος της επίσημης αγαπημένης στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας αποτελεί η κατάκτηση ενός μεταλλίου: «Θεωρώ πως αυτό είναι αυτονόητο. Υπάρχουν παιδιά εδώ που είναι καταξιωμένοι, με πολλές διακρίσεις και παίζουν στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, άρα θεωρώ πως δεν είναι κρυφός στόχος και επιθυμία ένα μετάλλιο».

Επίσης, δεν παρέλειψε να παρατηρήσει πως «όταν ξεκινάει μια προετοιμασία με καινούργιο προπονητή στόχος είναι να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η χημεία και να δεθούμε ως σύνολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα