ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Καββαδάς: «Πολύ μεγάλη τιμή…»

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν έκρυψε την ικανοποίηση και την τιμή που νιώθει για την κλήση του στην Εθνική ομάδα ενώ δήλωσε διατεθειμένος να κάνει το καλύτερο δυνατό για την «γαλανόλευκη».


«Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά. Είναι πολύ μεγάλη τιμή η κλήση μου στην Εθνική. Μου αρέσει που θα βρίσκομαι με παίκτες και προπονητές υψηλού επιπέδου. Στόχος μου είναι να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται και να είμαι συγκεντρωμένος», δήλωσε ο σέντερ του Πανιωνίου στη SportDay ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν

έχω σταματήσει καθόλου να προπονούμαι. Ήμουν με τον Πανιώνιο σε μεταβατική περίοδο προπονήσεων που ήταν πολύ δυνατές. Δεν γνώριζα κάτι για την Εθνική».


Οσον αφορά για το αν θα βοηθήσει την Εθνική μόνο στο Καρπενήσι σημείωσε πως «εεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Το θέμα είναι να κάνω ό,τι μπορώ, να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να αποδείξω πως δίκαια με κάλεσαν να συμμετάσχω στην Εθνική».

Τέλος, ο Βασίλης Καββαδάς αναφέρθηκε στους στόχους της επίσημης αγαπημένης τονίζοντας πως «η άποψη και η εικόνα μου είναι πολύ καλές γι' αυτή την ομάδα. Υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες, μεγάλα ονόματα άρα υπάρχουν και υψηλοί στόχοι. Θεωρώ πως μπορεί να φτάσει ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα