ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Κινείται για «ψηλούς»

Ο Ερμής Λαγκαδά κινείται για την απόκτηση δύο παικτών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την φροντ λάιν.

Ο Γιάννης Μαλτέσιος, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ερμή ενώ στον Λαγκαδά εξετάζονται κι άλλες δύο περιπτώσεις σέντερ. Οσον αφορά το «4άρι», ο Ερμής έχει λιγότερες επιλογές και οι διοικούντες του βρίσκονται σε συζητήσεις με παίκτη που αγωνίστηκε πέρσι στη Νότια Ελλάδα.

Ο Ικαρος, σύμφωνα με τον Ερμή Λαγκαδά, έχει καταθέσει πρόταση για να κάνει δικό του τον

Θάνο Καμαριώτη, με το ενδεχόμενο, όμως, ο 18χρονος αθλητής να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και να δοκιμαστεί από άλλη ομάδα να παραμένει ανοικτό. Στον Ερμή δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη ,αν υπάρξει μια πρόταση που θα τους ικανοποιήσει, αν και η διάθεση του τεχνικού επιτελείου είναι να παραμείνει στις τάξεις του ο Καμαριώτης, ο οποίος πέρσι αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας και φέτος αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος και σχετικά με το θέμα της παραμονής του Χάρη Πλιούκα, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και να δώσει εξετάσεις την επόμενη χρονιά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε άπαντες στον Λαγκαδά θα είναι ικανοποιημένοι καθώς ο Πλιούκας αποτέλεσε το μεγάλο επιθετικό ατού της ομάδας την τελευταία διετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα