ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Μπράμος: "Θέλω να παίξω στην Ευρωλίγκα"

Επειτα από μία θετικότατη σεζόν στην Ισπανία με την φανέλα της Γκραν Κανάρια, ο Μάικ Μπράμος δηλώνει αποφασισμένος να ανέβει επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ομάδα Ευρωλίγκας, ενώ άφησε όρθανοιχτο το ενδεχόμενο την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται σε έναν εκ τον δύο "αιωνίων"! Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι τώρα προέχει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Τα όσα είπε στον www.sport-fm.gr ο ομογενής γκαρντ-φόργουορντ της Εθνικής:

«Δεν με απασχολεί τόσο πού θα αγωνίζομαι

του χρόνου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, οι μάνατζέρ μου ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση και με ενημερώνουν σχετικά. Αυτή την περίοδο είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα και την προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Οσο για το αν επιθυμεί την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στην Αθήνα όχι μόνο για την προετοιμασία της Εθνικής, εν μέσω φημολογίας που τον φέρνει στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο Μάικ Μπράμος κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι. «Εκανα μία καλή σεζόν στην Ισπανία, αλλά θέλω να ανέβω επίπεδο. Στόχος μου είναι την επόμενη σεζόν να αγωνίζομαι σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν σε αυτή τη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, γιατί όχι; Σύντομα θα αποφασίσω για το μέλλον μου».

Πλέον ο ίδιος δεν είναι «νέος» στην Εθνική, αφού υπάρχει η περσινή εμπειρία. «Την πρώτη σου χρονιά δεν ξέρεις σχεδόν κανέναν και τίποτα. Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούριο. Αυτό το καλοκαίρι ξέρω τι να περιμένω, βλέπω γνώριμα πρόσωπα και αισθάνομαι πιο άνετα»,

Οσο για την προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση στο Λονδίνο, υπογράμμισε: «Είναι όνειρο, όχι μόνο για μένα αλλά και για κάθε αθλητή, να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο και δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Είμαστε εδώ για αυτό το λόγο: να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση για το Λονδίνο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη η αποστολή μας, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα