ΕΣΚΑ | Και με ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ το Τουρνουά U-22

Η ΕΣΚΑ στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της προγράμματος θα διοργανώσει την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ένα Τουρνουά Νέων αθλητών, στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν και ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ.


Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν κατά βάσει αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1992, 1993 και 1994 και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Εφήβων της νέας σεζόν ενώ οι ομάδες θα επιτρέπεται να έχουν στη σύνθεσή τους κι έναν αθλητή που έχει γεννηθεί

το 1991. Σε περίπτωση που οι ομάδες δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών των προκαθορισμένων ηλικιών θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν και νεώτερους αθλητές γεννηθέντες μέχρι και το 1998.

Οσες ομάδες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Τουρνουά, είτε αυτές ανήκουν στην ΕΣΚΑ, είτε στην ΕΣΚΑΝΑ, έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό ως τις 31 Αυγούστου. Τα κέρδη των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά αναμένεται να είναι πολλαπλά, καθώς οι νεαροί αθλητές τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες αλλά και να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα