ΓΡΑΒΙΑ | Το (Παναθηναϊκό) αίμα, νερό δεν γίνεται!

Όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε το μικρόφωνο στην έναρξη της φιέστας και είπε ότι κρατούσε έναν ολόκληρο χρόνο μέσα του ένα ευτράπελο με τον Ολυμπιακό που θα το αποκάλυπτε εκείνη την ώρα, το μυαλό αρκετών μαζί και το δικό μου πήγε στο… κακό!

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, ωστόσο, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι διαθέτει χιούμορ, αλλά και καλό μνημονικό,

καθώς αναφέρθηκε στην αφιέρωση που του είχε κάνει πέρυσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τραγουδώντας του το: «Που είσαι Θανάση»!

«Είμαι εδώ με την οικογένειά μου. Και σας δίνω μια υπόσχεση εγώ και όλη η οικογένειά μου… Ο Παναθηναϊκός θα είναι εδώ τουλάχιστον για άλλα δέκα χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι;», αναρωτήθηκε… Σε όσους, ωστόσο, διαβάζουν τα σημάδια και τις σημειολογικές κινήσεις, ο στόχος του δεν ήταν τόσο να «πικάρει» τον κ.Αγγελόπουλο, όσο να τονίσει ότι άσχετα με τις όποιες οικογενειακές και περιουσιακές διαφορές τους χωρίζουν, τα μέλη της οικογενείας Γιαννακόπουλου ήταν, είναι και θα παραμείνουν ενωμένα για το καλό του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον ανιψιό του και σημερινό πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχουν περάσει από χίλια κύματα, ειδικά φέτος. «Όταν ανέλαβα και ζήτησα από τους συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου στοιχεία, με κορόιδεψαν οικτρά. Με έχουν κατηγορήσει για πολλά πράγματα, αλλά δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Ενας άνθρωπος μπορεί να αντέξει πολλά. Και για το αίμα του κρατάει το στόμα του κλειστό και δέχεται τα πάντα. Δεν μπορώ, όμως, να δεχθώ την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό...», είχε πει σε συνέντευξη Τύπου μετά την σύλληψη του Μάικ Μπατίστ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Στις κατηγορίες ο κ.Θανάσης δεν απάντησε, ούτε όμως κρύφτηκε… Έδωσε κανονικά το παρών στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, στο ημίχρονο του οποίου το Τριφύλλι τίμησε τον Αμερικανό φόργουορντ.

Έκτοτε οι δύο πλευρές κράτησαν χαμηλούς τόνους μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε και αποφάσισαν να καταστήσουν σαφές ότι συνεχίζουν ενωμένοι… Και δεν το έκανε μόνο ο Θανάσης με την απάντησή του στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, αλλά και ο Δημήτρης όταν κάλεσε την ξαδέλφη του, Κατερίνα Γιαννακοπούλου να σηκώσουν μαζί με τον αρχηγό την Κούπα του πρωταθλητή.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν η Κατερίνα Γιαννακοπούλου φερόταν να βρίσκεται στην περίφημη λίστα που κυκλοφορούσε στα μέσα ενημέρωσης ιδιοκτησίας του προέδρου της ομάδας στην κατηγορία, «Αγαπάμε και μισούμε κατά περίσταση»! Το γεγονός, λοιπόν, ότι οι δυο τους προχώρησαν σε αυτή την κίνηση σημαίνει πολλά!

Άξια αναφοράς και η εξής σκηνή… Ο Δημήτρης Διαμαντίδης (η «κόλλα» του «παλιού» με του «νέου» Παναθηναϊκού) ζήτησε από την Κατερίνα να σηκώσουν οι δυο τους σε πρώτη φάση την κούπα, με τον Δημήτρη να κάνει ιπποτικά και συναινετικά, ένα βήμα πίσω. Εκείνη αρνήθηκε σθεναρά και τελικά το Κύπελλο βρέθηκε στον «αέρα» από τα χέρια και των τριών! Όσον αφορά στον Παύλο Γιαννακόπουλο, παρακολουθούσε διακριτικά την όλη διαδικασία με την σύζυγό του από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα