ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Σωτηρίου: "Να νικήσουμε και στο Ισραήλ"

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών βρίσκεται από χθες (16/6) στο Τελ Αβίβ όπου την Τρίτη (18/6) και ώρα 20.00, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Ισραήλ στην πόλη Ράμλα, για την πρόκριση στον "τελικό" των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015. Η Κατερίνα Σωτηρίου αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Τζώρτζης Δικαιουλάκος δήλωσαν έτοιμοι για τη νίκη-πρόκριση.

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών βρίσκεται από χθες (16/6) στο Τελ Αβίβ όπου την Τρίτη (18/6) και ώρα 20.00, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Ισραήλ στην πόλη Ράμλα, για την πρόκριση στον "τελικό" των προκριματικών του Ευρωπαϊκού

Πρωταθλήματος του 2015.

Η Ελλάδα στο πρώτο ματς είχε επιβληθεί με 69-57 και καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη της για να πετύχει το στόχο της. Το θετικό είναι ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού η Ζωή Δημητράκου (δεν είχε αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου στο κλειστό της Εργάνης στο Βύρωνα) και αύριο θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

"Όπως έχει πει και ο προπονητής μας το Ισραήλ είναι μια ομάδα που κάνει ζημιές και όχι πορείες. Θεωρώ ότι στο ματς του Σαββάτου όλη η ομάδα είχε καλά διαστήματα στην απόδοσή της. Είναι λογικό κάποια στιγμή η διαφορά να μειωθεί δεδομένου ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει καλή ομάδα. Κερδίσαμε, πήραμε μια διαφορά, αλλά δεν μας καθησυχάζει αυτό. Πάμε στο Ισραήλ για να έχουμε την ίδια καλή απόδοση, να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση", δήλωσε η Κατερίνα Σωτηρίου.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος από την πλευρά του ανέφερε: "Θέλουμε να κερδίσουμε και στο Ισραήλ. Είμαστε πεισμωμένοι που δεν κρατήσαμε τη διαφορά που είχαμε στον αγώνα του Σαββάτου και χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας και τη Δημητράκου, η οποία είναι έτοιμη για να βοηθήσει 100% στον αγώνα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια παθιασμένη ατμόσφαιρα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Πάμε για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα