ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Παρίτσης: "Ισχυροποιείται η έδρα μας..."

O Ερμής Λαγκαδά υποδέχεται την Δόξα Λευκάδας (27/10, 17:00) και η προετοιμασία της ομάδας του Στέφανου Πέρκου συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.


Η προπόνηση της Τετάρτης (24/10) έγινε με έξι απουσίες, καθώς έλειπαν όλοι οι έφηβοι, οι οποίοι συμμετείχαν στην αναμέτρηση της εφηβικής ομάδας του Ερμή με την αντίστοιχη του Μαντουλίδη. Ο Στέφανος Πέρκος, προπονητής του Ερμή, δεν... πονοκεφαλιάζει, αφού πλέον έχει τους παίκτες στην διάθεσή του για τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης

και ο Ερμής Λαγκάδα αναμένεται α να έχει έντονη την συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Ο Μπάμπης Παρίτσης μίλησε για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Α2 τονίζοντας πως "πρόκειται για μια ομάδα (σ.σ η Δόξα Λευκάδας) που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι πέρσι και στα δύο παιχνίδια μας κέρδισε εύκολα. Έχει πολύ έμπειρο προπονητή και κάποιες πολύ αξόλογες μονάδες όπως ο Μανούσος. Βέβαια φέτος θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι τελείως διαφορετική η φετινή μας ομάδα η οποία παίζει με περισσότερο ταχύτητα, ενέργεια και πάθος κυρίως λόγω των νέων παιδιών". Ο αρχηγός του Ερμή Λαγκαδά αναφέρθηκε και στη βοήθεια που προσφέρουν οι φίλοι των "πρασίνων" στην αγαπημένη τους ομάδα: "Πιστεύω ότι αυτό το είδος παιχνιδιού ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την έδρα μας. Η πίεση που δέχεται ο αντίπαλος είναι διπλή τόσο από τους παίκτες όσο και από τον κόσμο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα κάνουμε το τρία στα τρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα