Α2 | "Μήλον της έριδος" ο Κυριακόπουλος

Επειτα από την επιστροφή του στα "σαλόνια" της Α1 με τη φανέλα του Πανελευσινιακού, ο Γιάννης Κυριακόπουλος δεν θα συνεχίσει στους "σταχυοφόρους" και φυσικά δεν είναι λίγες οι ομάδες που "γλυκοκοιτάζουν" την περίπτωσή του!

Ο 33χρονος "μπόμπερ" αποτελεί αναμφίβολα μία... πρώτης τάξεως επιλογή και ουκ ολίγοι "μνηστήρες" από Α2 και Β' Εθνική του έχουν χτυπήσει την πόρτα ή έχουν εξετάσει την απόκτηση του "μπαρουτοκαπνισμένου" γκαρντ.

Πρώτες και καλύτερες ορισμένες απ' τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Α2, με την ΑΕΚ,

το Ψυχικό αλλά και τον Φίλιππο Βέροιας (σε φιλολογικό επίπεδο) να εκφράζουν από νωρίς το ενδιαφέρον τους -είτε περισσότερο είτε λίγοτερο έντονο- για τον... "Mr. άνοδο", αλλά εν τέλει να στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Βέβαια, δεν ήταν οι μόνες ομάδες της Α2 που είχαν τα μάτια τους στραμμένα -και- στον Κυριακόπουλο, ο οποίος είχε δεχθεί κρούση και απ' το Παγκράτι (σ.σ. την απέρριψε), ενώ πριν από λίγες ημέρες έφτασε στα χέρια του άκρως δελεαστική πρόταση από τους Ικαρους Σερρών που εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή! Στο "παιχνίδι" μπήκε και ο Αρκαδικός μετά τη φυγή του Θοδωρή Τσιότρα κάνοντας μία "αναγνωριστική" επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ωστόσο, τον ρέκορντμαν -τουλάχιστον- της Ευρώπης σε απόλυτη ευστοχία τριπόντων (9/9 στην αναμέτρηση ΑΓΟΡ-Νήαρ Ηστ στις 19/3/2011) ορέγονται και ομάδες της Β' Εθνικής που έχουν ως στόχο την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία... Το -ισχυροποιημένο κατά πολύ- Ηράκλειο αλλά και το Αιγάλεω πρόσφεραν... γη και ύδωρ στον Κυριακόπουλο προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Συν τοις άλλοις, για την περίπτωσή του "ψάχτηκε" και ο Ιωνικός Νικαίας δίχως όμως αποτέλεσμα.

Παρότι οι εναλλακτικές που έχει στα χέρια του ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Πανελευσινιακού -που έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα των ΑΓΟΡ, ΚΑΟΔ, ΑΕΚ, Αιγάλεω, Πανιωνίου, Ολυμπιάδας Πάτρας, ΑΕΛ και ΔΑΣΑΛ- είναι αρκετές και... δελεαστικές, εντούτοις ο ίδιος δεν θα έλεγε "όχι" στην προοπτική να αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν σε ομάδα της Α1, γι' αυτό και περιμένει... Οπως και να 'χει, τις ημέρες που θα ακολουθήσουν αναμένονται εξελίξεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Κυριακόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα