NBA | Αρέσει στους Σανς ο Κρίστμας!

Ο Ντιόντε Κρίστμας είχε πολύ καλή παρουσία στο Summer League του Λας Βέγκας με τη φανέλα των Σανς και ήδη αρκετές ομάδες έχουν βάλει το όνομά του στη λίστα τους. Με πρώτους και καλύτερους τους "Ήλιους"!

Στο Φοίνιξ βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση απόκτησης του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και του Ρεθύμνου, ο οποίος έδειξε

θετικά στοιχεία στο καλοκαιρινό καμπ στο Λας Βέγκας. Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να υπογράψει σε ομάδα του NBA, όποια κι αν είναι αυτή, και να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος, ώστε να δει επιτέλους το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα!

"Εισπράττω θετικότατα μηνύματα από πολλές ομάδες. Ίσως κάποια στιγμή λάβω κλήση από κάποιον που θα μου πει να δοκιμαστώ στην ομάδα του ή το καλύτερο, να υπογράψω συμβόλαιο για τη νέα σεζόν", δήλωσε αρχικά στο "basketball.realgm.com" ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος στο Summer League είχε κατά μέσο όρο 10,1 πόντους και 2,7 ριμπάουντ, σε 7 συμμετοχές, βοηθώντας τους Σανς να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπου ηττήθηκαν από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

"Σε περίπτωση που υπογράψω για ένα χρόνο στο Φοίνιξ και αγωνιστώ κιόλας σε επίσημο ματς, τότε το όνειρό μου θα πραγματοποιηθεί. Γι αυτό βρίσκομαι στο NBA και αυτός είναι ο στόχος μου", πρόσθεσε ο Αμερικανός άσος.

Τη σεζόν που πέρασε ο Κρίστμας ξεκίνησε στους Μπόστον Σέλτικς, ωστόσο "κόπηκε" κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προτού αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Έπειτα πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία έμεινε ελεύθερος στα τέλη του Φεβρουαρίου. Τον Απρίλιο υπέγραψε στη Μοντεπάσκι Σιένα, αλλά θα αποχωρήσει εφόσον βρει συμβόλαιο στο μαγικό πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα