ΕΟΚ | Επιτυχημένο το "3 με 3" σε Ελληνικό και Γαλάτιστα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα Τουρνουά "3 με 3" σε Ελληνικό-Αργυρούπολη και Γαλάτιστα. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 486 παιδιά, 417 αγόρια και 69 κορίτσια.

Στο Ελληνικό-Αργυρούπολη παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του τουρνουά ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κοροβέσης και Γιάννης Μαραγκός, καθώς και ο γ.γ. της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελος Λυμπεράτος. Νικητές του

διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι: Κωνσταντίνος Ζανιώτης (Δημοτικό) και Αλέξανδρος Θεοδωράκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν οι: Αλέξανδρος Στάμου (Δημοτικό) και Κωνσταντίνα Αρσένογλου (Γυμνάσιο-Λύκειο). Συμμετείχαν 161 αγόρια και 37 κορίτσια.

Στη Γαλάτιστα παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Θαν. Μάντζιος και ο εκπρόσωπος του Δήμου Γαλάτιστας Σάκης Ματθαίου. Νικητής στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Θανάσης Παπανικολάου ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ηρακλής. Συμμετείχαν 256 αγόρια και 32 κορίτσια.

Η CHAMPION, η MOLTEN και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα