ΕΥΡΩΠΗ | "Σειρήνες" για Τρινκιέρι

Ο Αντρέα Τρινκίερι ολοκλήρωσε την, τελευταία κατά πάσα πιθανότητα, σεζόν με τη Καντού φτάνοντας ένα βήμα πριν τον Τελικό του πρωταθλήματος Ιταλίας (3-4 αποκλεισμός από Ρόμα). Πλέον, ετοιμάζει τα σχέδια του για το "κτίσιμο" της Εθνικής Ελλάδος. Η πιθανή διαθεσιμότητα του όμως για κάποιο πάγκο συλλόγου, δεν έχει αφήσει ασυγκίνητες ομάδες από Ιταλία και Ρωσία.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας στο μπλοκάκι της ως δεύτερη επιλογή

μετά τον Λούκα Μπιάνκι. Η δεύτερη θέση οφείλεται αφενός στο γεγονός ότι ο Τρινκιέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν από τη Καντού, αν και όλα δείχνουν προ τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και αφετέρου ότι ο Ιταλός θα είναι διαθέσιμος μετά τις 22 Σεπτεμβρίου και το τέλος του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, όπου θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελλάδας.

Η Ούνιξ Καζάν από την άλλη, με τις μεγάλες περσινές επενδύσεις που δεν είδαν να αποδίδουν στο παρκέ, "ξεψαχνίζει" μέσα από ένα μεγαλύτερο "γκρουπ" προπονητών να βρει και να επιλέξει τον κατάλληλο για τη νέα σεζόν. Το αξιοσημείωτο είναι πως όλες τις οι μέχρι τώρα επιλογές έχουν, με κάποιον τρόπο, σχέση με την Ελλαδα. Εκτός από τον Τρινκιέρι, στη λίστα βρίσκεται και ο Ηλίας Ζούρος σαν μεγάλο φαβορί, καθώς δεν δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιο αλλά και ο Ρώσος προπονητής της Κρίσνε Κρίλια, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, όπου κατέχει ελληνικό διαβατήριο και είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1999-2000.

Keywords
Τυχαία Θέματα