ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Εκανε το καθήκον της

Σε ένα ματς που είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους, η Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε ψυχραιμότερη στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και κατάφερε στο τέλος να "λυγίσει" την παθιασμένη για νίκη Μακάμπι με σκορ 74-71.

Η Μακάμπι ήταν αυτή που ξεκίνησε το ματς πιο δυνατά παίρνοντας προβάδισμα μέχρι και 7 πόντους (5-12) 6΄πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να ισοφαρίσει σε 19-19 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με

τους Μπλαουγκράνα να "ελέγχουν" όμως το ματς και να έχουν ελαφρύ προβάδισμα καθ' όλη τη διάρκεια του δεκαλέπτου.Το ημίχρονο βρήκε την Μπαρτσελόνα μπροστά στο σκορ με 36-32.

Η Μακάμπι είναι η ομάδα που μπήκε δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο καθώς μετά το τρίποντο του Ναβάρο που έκανε το σκορ 39-32 με ενα σερί 0-9 ανέκτησε το προβάδισμα με 41-42 7΄πριν το τέλος της περιόδου. Για 3΄οι ομάδες πήγαιναν "χέρι χέρι" με την ομάδα του "λαού" να κάνει ένα ξέσπαμα παίρνοντας "αέρα" 6 πόντων(44-50). Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε 51-56.

Η Μπαρτσελόνα παίζοντας φοβερή άμυνα, με τον Νειτ Τζαβάι να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια και τον Αλεχάντρο Αμπρίνες (21π.) σε εξαιρετική επιθετικά ημέρα . Οι δύο ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν με ένα ξέσπασμα του Ινγκλς να δίνει "αέρα" 5 πόντων (72-67) 1΄21΄΄πριν το τέλος. Ένα καλάθι του Σμιθ και δύο ελεύθερες βολές του Χίκμαν έφεραν τις δύο ομάδες σε απόσταση βολής 8΄΄πριν το τέλος. Δύο βολές του Σάρας και ένα κλέψιμο του Σάδα διαμόρφωσαν το τελικό 74-71.

Keywords
Τυχαία Θέματα