ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | "Ψάχνεται" για Λόρμπεκ!

Ετοιμη να "χτυπήσει" τον Εραζεμ Λόρμπεκ το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Σλοβένος φόργουορντ δεν τα βρει με την Μπαρτσελόνα είναι η Εμπόριο Αρμάνι, προκειμένου να ενισχύσει με μία άκρως ποιοτική προσθήκη την φροντ λάιν της.

Το φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο πάνσοφος λαός και κάτι παρόμοιο θέλει να κάνει η Μιλάνο. Η ομάδα του Σερτζιο Σκαριόλο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχει βάλει

στο στόχαστρο τον άσο της Μπαρτσελόνα Εραζεμ Λόρμπεκ και το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να κάνει κίνηση για να τον ντύσει στα... Αρμάνι!

Ο Σλοβένος φόργουορντ που πραγματοποιεί θετικότατες σεζόν με τα χρώματα της Μπατσελόνα, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Καταλανούς για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο το κατά πόσο θα επέλθει συμφωνία, με τα δημοσιεύματα μάλιστα από την Ισπανία να αναφέρουν ότι το θέμα κάπου... κολλάει.

Ετσι, η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο καραδωκεί στη γωνία και αν ο Λόρμπεκ -ο οποίος αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους φόργουορντ στην Ευρώπη- δεν τα βρει με την Μπάρτσα, τότε θα του χτυπήσει την πόρτα για να τον κάνει δικό της...

Keywords
Τυχαία Θέματα