Στοίχημα | Πάμε Ιταλία

Ακόμα μια επιβεβαιωμένη πρόταση χθες, με το διπλό της Μπάγερν να μας πληρώνει. Στη Lega A θα επικεντρωθούμε σήμερα και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Καντού με την Μπενετόν.

Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που δίνουν αποκλειστικά το βάρος τους στην άμυνα και γι' αυτό μας έχουν πληρώσει πολλές φορές στο under. Δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι και σήμερα. Από την άλλη, η Μπενετόν δεν παίζει καλή άμυνα εκτός αλλά παράλληλα δεν σκοράρει. Ο Τζόρτζεβιτς προσπαθεί να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα και περιμένουμε σήμερα μια «σφιχτή» και βελτιωμένη αμυντικά Μπενετόν, αφού ξέρει καλά ο έμπειρος τεχνικός

ότι πρέπει να παίξει άμυνα για να κερδίσει την Καντού. Το παιχνίδι θα είναι «ντέρμπι» και θα έχει πολύ μπασκετικό ξύλο. Σημαντικό στοιχείο ακόμα ότι και οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να είναι κουρασμένοι από τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις τους σε Ευρωλίγκα και EuroCup. Σε κάθε περίπτωση, με την Καντού να δέχεται περίπου 65 πόντους εντός έδρας και την Μπενετόν μακριά από το γήπεδο της να είναι μέτρια επιθετικά, το under με το line στους 150.5 πόντους έχει αξία στην απόδοση του 1.85.

Πρόταση

Καντού - Μπενετόν under 150.5 (1.85)

Στοιχηματικές προτάσεις από ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα