ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Περπέρογλου: "Ματς δίχως αύριο με Ούνιξ"

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τα Ιλίσια, ωστόσο οι "πράσινοι" ρίχνουν πλέον το βάρος στην "δίχως αύριο" αναμέτρηση με την Ούνιξ, όπως την χαρακτήρισε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος έδωσε το σύνθημα της νίκης μέσα στην Ρωσία που παράλληλα θα σημάνει και την πρωτιά του ομίλου για το "Τριφύλλι".

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι

κόντρα στον Ηλυσιακό, αλλά τώρα αυτό που προέχει είναι να πάμε στη Ρωσία, να κερδίσουμε την Ούνιξ και να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας.

Το ματς με την Ούνιξ είναι δίχως αύριο, τόσο για εμάς όσο και για εκείνους. Εμείς θέλουμε τη νίκη που θα μας χαρίσει και την πρώτη θέση στον όμιλο, να πετύχουμε δηλαδή τον στόχο μας. Από την άλλη η Ούνιξ κινδυνεύει να μείνει εκτός και για το λόγο αυτό θα πρέπει να μας κερδίσει αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση. Σίγουρα θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, μια σκληρή μάχη και για τις δυο ομάδες. Εχει αποδείξει η Ούνιξ ότι είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα αν θέλουμε να φύγουμε νικητές για την πρώτη θέση.

Εχει κάποιους πολύ καλούς εκτελεστές πάνω στους οποίους δεν είχαμε κάνει καλή δουλειά στην άμυνα του πρώτου αγώνα. Με καλή ομαδική άμυνα θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το το παιχνίδι και νομίζω πως αυτό θα είναι το μεγάλο μυστικό την Τετάρτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα