ΑΡΗΣ | Προπονείται ο Λαρεντζάκης, το παλεύει για Βεργίνη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει τον γκαρντ που θα έρθει και θα πλαισιώσει τον Νίκο Μποχωρίδη στο ρόστερ. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Δημήτρη Βεργίνη, τότε πιθανότατα θα προκριθεί η περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Όπως αναφέρει το "basketplus.gr", ο Λαρεντζάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται με τους παίκτες του Άρη που βρίσκονται στην πόλη. Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ

της Εσθονίας με την Εθνική Νέων, αποτελεί στόχο των "κίτρινων", οι οποίοι θέλουν αρχικά να δουν αν μετά την επέμβαση που έκανε στο πόδι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, εξαιτίας του οποίου έχασε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν.

Οι άνθρωποι του "Αυτοκράτορα" έστρεψαν την προσοχή τους στον 20χρονο γκαρντ (1,96μ.) μετά την τελευταία αρνητική απάντηση που εισέπραξαν από τον Βεργίνη. Ωστόσο, για τον δεύτερο θα γίνει η ύστατη προσπάθεια να παραμείνει στην ομάδα. Τη Δευτέρα (19/8) ο παίκτης θα περάσει με τον μάνατζέρ του από τα γραφεία της ΚΑΕ ώστε να υπογράψουν το διακανονισμό. Έπειτα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, θα προσπαθήσει να πείσει τον 26χρονο γκαρντ (1,92μ.) να πει το "ναι" και να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τα "κίτρινα", τα οποία φοράει από το 2010.

Σε περίπτωση, όμως, που δεν προχωρήσει το θέμα με τον Βεργίνη, τότε ο Άρης θα κοιτάξει να "κλείσει" τον Λαρεντζάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα