ΑΡΗΣ | Διπλή υποστήριξη

Ο Αρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία AR-CON Hellas Α.Β.Ε.Ε. ενώ στο πρόγραμμα των υποστηρικτών του ανήκει πλέον και η «My Company Projects».


Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Η AR-CON Hellas Α.Β.Ε.Ε. στην οικογένεια των υποστηρικτών της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ
23-09-2013

Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ

ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία AR-CON Hellas Α.Β.Ε.Ε. για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και την καλωσορίζει στην οικογένεια των επίσημων υποστηρικτών της.

Όραμα της AR-CON Hellas Α.Β.Ε.Ε. είναι η διαρκής προώθηση πρωτοποριακών υπηρεσιών και λύσεων στον εξοπλισμό επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων και η δημιουργία νέων επιχειρηματικών πεδίων δράσης.

Η AR-CON Hellas παρέχει συνολικές λύσεις, τηρεί απαρέγκλιτα τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια, ενώ διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τα ποιοτικά standards που θέτονται σε συνεργασία με τους πελάτες της.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία για όλα τα προβλήματα εξοπλισμού του επαγγελματικού σας χώρου που σας απασχολούν.

Τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας – μοντέρνας σχεδίασης, αλλά και άψογης λειτουργικότητας. Ο επαγγελματισμός, η ταχύτητα, καθώς και οι γνώσεις όλων των εργαζομένων της AR-CON Hellas, θα σας εντυπωσιάσουν».

«Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ανακοινώνει και καλωσορίζει στην οικογένεια των επίσημων υποστηρικτών της, την υπηρεσία www.sms-marketing.gr για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Σκοπός αυτής της συνεργασίας από την μεριά της διοίκησης και του τμήματος marketing, είναι η συνεχής και αδιάκοπη ενημέρωση και επικοινωνία με τους φιλάθλους της ομάδας

Η υπηρεσία www.sms-marketing.gr, αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας MY COMPANY PROJECTS, η οποία έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο κομμάτι των τηλεπικοινωνιών και διαφήμισης.

Το sms-marketing.gr είναι μια υπηρεσία μαζικής αποστολής sms, bulk sms στην διεθνή ορολογία, η οποία έχει ως σκοπό και στόχο την άμεση και στοχευμένη ενημέρωση και διαφήμιση.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται Online μέσα από την ιστοσελίδα www.sms-marketing.gr και η όλη διαχείριση και διαδικασία αποστολής των μαζικών sms γίνεται από τον ίδιο τον χρήστη σε δική του βάση δεδομένων - πελατολόγιο.

Παράλληλα, η εταιρεία MY COMPANY PROJECTS θα παρέχει στην Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ και άλλες υπηρεσίες της όπως είναι η μαζική αποστολή email - newletter, μέσω της υπηρεσίας της www.email-marketing.gr, με σκοπό να μπορεί να ενημερώνει για τα νέα της ομάδας, για τα αγωνιστικά ζητήματα, αλλά και για τις προσφορές και παροχές από τους υπόλοιπους χορηγούς της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα