NBA | Καμία βιασύνη για Νόελ

Ο Νέρλες Νόελ βρίσκεται στα «πιτς» από τις 12 Φεβρουαρίου όταν και υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι του Kentucky με τους Florida Gators, ωστόσο στη Φιλαδέλφεια δεν πρόκειται να τον πιέσουν.

«Οι Σίξερς δεν βιάζονται για να επιστρέψει γρήγορα στο παρκέ ο Νόελ. Τη δεδομένη στιγμή, αυτά στα οποία δουλεύουμε δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με καταστάσεις μέσα στο παρκέ. Ωστόσο πρέπει να συνηθίσει το γήπεδο, την άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Τέτοια πράγματα. Οπότε είναι πιθανό να αργήσει λίγο περισσότερο

να μπει σε επίσημο αγώνα, ακόμα κι αν μοιάζει έτοιμος. Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει σε ασκήσεις δύναμης για το σώμα του, να αποκτήσει ευκινησία και να πάρει όγκο», δήλωσε ο γυμναστής του Νόελ, Κέβιν Ουίλκ, σχετικά με την κατάσταση του 19χρονου φόργουορντ/σέντερ (2,11).

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός «ψηλός» επιλέχθηκε στο νούμερο 6 του ντραφτ του καλοκαιριού από τους Πέλικανς (πρώην Χόρνετς), ωστόσο η ομάδα της Νέας Ορλεάνης τον παραχώρησε με ανταλλαγή στους Σίξερς για χάρη του Τζρου Χόλιντεϊ και τα δικαιώματα του Πιέρ Τζάκσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα