ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Πλέον θα κοιτάξουμε για το κάτι παραπάνω"

Ο Απόλλωνας πήρε αυτό του ήθελε απέναντι στον Κολοσσό καθώς έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 78-66 και ο Νίκος Βετούλας δήλωσε ότι πλέον οι Πατρινοί θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα.


"Ξεραμε από την αρχή ότι με την έλευση του κοουτς Φραγκιά στην Ρόδο, η ομάδα έχει αλλάξει ρυθμό, του αρέσει να τρέχει και είδα το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Πανιώνιο που έπαιξε πολύ καλά σε αντίθεση με εμάς όπου προερχόμασταν από την ήττα της Καβάλας. Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά του λόγια και θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία.
Αγωνιστικά παίξαμε

καλή άμυνα, κάναμε όμως και πάλι λάθη λόγω μη συγκέντρωσης αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Πλέον θα κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα παιδιά", είναι τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας μετά από το τέλος του ματς.


Με την σειρά του ο Κίτον Γκραντ, δήλωσε: "Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την προσπάθεια. Πήραμε μια διαφορά και καταφέραμε να την διατηρήσουμε. Ειμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός Ρόδου. Σημαντική αυτή η νίκη αλλά πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα