ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Μπόγρης: "Δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία"

Ο Πανιώνιος έφτασε στην έκτη του συνεχόμενη νίκη, καθώς επικράτησε του Αρη με 82-75 και ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε ότι η νίκη αυτή ήταν σημαντική για την ομάδα του και υπογράμμισε ότι ο Αρης από την στιγμή που ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγέλου μεταμορφώθηκε.

"Είναι μια σημαντική νίκη για μας.

Στον πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει πάρα πολύ εύκολα και όλη την εβδομάδα θεωρούσαμε το παιχνίδι δεδομένο και ήμασταν πολύ χαλαροί. Δυσκολευτήκαμε αλλά δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία όποτε για αυτό και χαρακτηρίζω τη νίκη σημαντική. Το ευχάριστο είναι ότι συνεχίζουμε το σερί μας. Από την άλλη πλευρά ο Άρης με την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου έχει δουλέψει πάρα πολύ. Έχει μεταμορφωθεί Στα τελευταία εννιά παιχνίδια έχει έξι νίκες και θα μπορούσε να έχει και οκτώ εαν δεν έχανε με εκείνο τον τρόπο το παιχνίδι στην Δράμα με την τεχνική ποινή ή με το Ρέθυμνο το οποίο κέρδιζε και με 20 πόντους. Είναι σημαντική η νίκη για τον επιπλέον λόγο ότι Άρης θα πάρει παιχνίδια από τους ανταγωνιστές μας", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης και στην συνέχεια μίλησε για την προσωπική του απόδοση

"Εννοείται ότι είμαι έτοιμος. Όπως και κάθε παίκτης στην ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα στην προπόνηση και η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ καλή. Είναι καλό ότι έχουμε ένα ουσιαστικό ροτέισον. Άλλες φορές θα είμαι εγώ, άλλες ο Βασίλης άλλες ο Μπούκερ. Είμαστε ισάξιοι παίκτες οπότε η δουλεία συνεχίζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα